CS-CART


CS-CART op maat gemaakte templates

Om voor u een webshop te maken welke niet alleen een professioneel uiterlijk heeft, maar ook geheel qua design is aangepast aan de "Look &Feel" van uw onderneming, maakt Webstudio4u gebruik van CS-Cart CMS webwinkelsoftware. Wij werken hierbij samen met Roberto Webhosting & Webwinkelsoftware.shop . Voor alle informatie over CS-Cart en de mogelijkheden, klik dan op onderstaande banner.

CS-Cart - webwinkelsoftware

Bij elke CS-Cart installatie zijn er diverse standaard CS-Cart templates beschikbaar. Webstudio4u is gespecialiseerd in het aanpassen van deze standaard CS-Cart templates naar een professionele webshop welke geheel voldoet aan uw wensen en aansluit bij uw bestaande of nieuw te ontwerpen huisstijl en logo. Daarnaast wordt er extra aandacht gegeven aan de vindbaarheid van de shop (SEO) en het verbeteren en optimaliseren van onderdelen om uw webshop optimaal te laten functioneren.

Naast de standaard beschikbare CS-Cart templates kunt u ook via een link of voorbeeld aangeven hoe uw webshop eruit zou moeten zien. Webstudio4u gaat dan voor u aan de slag om een passend design te zoeken en deze om te zetten naar uw eigen webshop. In de meeste gevallen komt dit met diverse extra's waardoor uw webshop een nog meer eigentijdse impuls krijgt.

Elke CS-Cart webshop is volledig responsive!

De prijs voor het bouwen van een shop in CS-Cart met uw eigen look & feel hangt af van wat uw wensen zijn. Alles gebeurd in overleg en wordt samengevoegd tot uw eigen shop waar u niet alleen tevreden mee bent, maar ook nooit teveel voor betaald.

Wilt u meer weten of aanvullende informatie wat voor u de mogelijkheden kunnen zijn, neem dan contact met ons op. Dat kan via mail, maar ook via telefoon. U kunt ons bereiken op nummer 0524-53202 of bgg: 06-23700702.

Als extra krijgt u na het afronden en afleveren van elke webshop 1 maand gratis ondersteuning

Pinterest

Social Media


Volg ons op Facebook


Bel verzoek

Facebook updates